Sponsor een kind voor een hoopvolle toekomst...

ANBI registratienummer: 855554654

Wat hartverwarmend dat u geïnteresseerd bent in het sponsoren van een kind in Kenia, dat opgroeit in armoede. Wilt u weten hoe u een hoopvolle toekomst kunt geven aan deze kinderen? Wij vertellen u met alle liefde wat sponsoring van een kindje inhoudt en wat u precies kunt verwachten.

Onderwijs is essentieel voor de ontwikkeling van een kind én van een samenleving. Goed onderwijs biedt kansen voor de toekomst. Wanneer u een leerling van Emy-land sponsort, biedt u een kansarm kind perspectief op een betere toekomst. Met uw steun kunnen de kinderen naar school, krijgen ze christelijk onderwijs en twee maaltijden per dag. Door de liefde en waardering van het onderwijsteam krijgen deze kinderen de kans om zich op verschillende gebieden te ontwikkelen, zoals onderwijs en emotionele en sociale groei in een veilige omgeving. U kunt op een persoonlijke manier een kind helpen en op de hoogte blijven, door foto’s en tekeningen die u krijgt. Ook bieden we u zelf de mogelijkheid om brieven te schrijven.

Sponsoring:

  • Vanaf € 15,00 per maand 
  • U wordt gekoppeld aan een kind
  • Het kind krijgt christelijk onderwijs, maaltijden en een uniform
  • U ontvangt één keer per jaar een foto en tekening/brief
  • De sponsoring loopt door tot wederopzegging 
  • Wij hanteren 1 maand opzegtermijn
  • Kijk hier om te zien voor welke kinderen we nog een sponsor zoeken; zij kunnen uw steun zo goed gebruiken!

Zo kunt u een kindje sponsoren:
Wilt u een kind (of meerdere kinderen) sponsoren? Geweldig! Wij maken van de selectie van een sponsorkind graag iets persoonlijks. Daarom vragen wij u bij interesse of aanmelding contact op te nemen met Emely Geuze via info@emyland.nl  of voor meer informatie met Loes Moerland via loesmoerland@emyland.nl zodat u met hen de mogelijkheden kunt bespreken.

Ervaringen:

Onderstaande mensen hebben reeds een sponsorkindje in hun hart gesloten; zij vertellen u er graag meer over: